Aktuelle saker

Nyttig informasjon om Bolærne-øyene

Vi ønsker å informere alle våre gjester om noen viktige endringer som vil finne sted i vår gjestehavn på Østre Bolæren fra 16. oktober og utover.

Stenging av vann og servicebygg

Fra 16. oktober vil vannforsyningen ved bryggene i gjestehavnen bli stengt for sesongen. Dette er en vanlig praksis i overgangen til kjøligere vær, og vi oppfordrer alle våre gjester til å forberede seg deretter.

I tillegg vil vårt servicebygg også stenge fra samme dato. Vi takker alle som har benyttet seg av fasilitetene i servicebygget i løpet av sommersesongen og ser frem til å ønske dere velkommen igjen til neste år.

Vinterpris på havnegebyret

En god nyhet for alle våre gjester er at vi fra 16. oktober vil ha vinterpris på havnegebyret. Fra denne datoen og frem til 31. mars 2024, vil havnegebyret være kun kroner 125,- for alle båter, uansett størrelse. Dette inkluderer strøm. Betaling av gebyret kan kun gjøres med Vipps. Du kan enkelt betale havnegebyret ved å søke opp «Østre Bolæren» eller bruke nummeret 247031 på Vipps. Du kan lese mer om vår gjestehavn her.

Julebord på Østre Bolæren

Vi er glade for å annonsere at vi i år vil arrangere julebord på Østre Bolæren. Dette blir en flott anledning til å samle venner, familie eller kolleger og nyte god mat og hyggelig samvær i vakre omgivelser. Mer informasjon om julebordet og påmeldingsinformasjon, finner du på vår nettside.

Velkommen tilbake

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår gjestehavn på Østre Bolæren, og vi ser frem til å tilby deg et trygt og hyggelig opphold, enten du er en fast gjest eller besøker oss for første gang. Har du spørsmål eller trenger ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakte oss. Takk for at du velger å tilbringe tid hos oss på Østre Bolæren!

Portrettfoto av Alex Rossitto, daglig leder på Østre Bolæren.

Alex Rossitto, daglig leder Østre Bolæren

Telefon: 40 91 05 09
E-post: alex.rossitto@faerder.kommune.no