Arrangementer

Livekonserter og arrangementer på Østre Bolæren

Vi er så heldige å få besøk av Elling Hem. 17. juli og 9. august spiller han ved Kompasset på Østre Bolæren. Begge konsertene vil ha gratis inngang.

Tidspunkt

  • Onsdag 17. juli 2024, ca. kl. 19:00
  • Fredag 9. august 2024, ca. kl. 19:00

Overnatting

Hvorfor dra hjem på kvelden og forlate fantastiske Bolærne etter konserten hvis ikke du må? På øyene finnes det flere gode overnattingsmuligheter, enten du kommer hit alene eller sammen med en større gruppe. Les mer om våre overnattingstilbud her.

Gjestehavn

Kommer du med egen båt har vi flere plasser i gjestehavnen på Østre Bolæren. Her har vi det meste av fasilitetene du måtte trenge for et trygt og hyggelig opphold. Du kan lese mer om vår gjestehavn her.

Transport

Har du ikke egen båt, kan du likevel komme deg ut til Bolærne-øyene. Det finnes ulike transporttilbud som kan ta deg til og fra øyene. Turen ut til Bolærne-øyene er en fin anledning til å nyte de vakre omgivelsene med øyer, holmer og skjær. Få informasjon om ulike transporttilbud på denne siden.

Andre aktiviteter

I tillegg til konserter på sommerstid, så er det mye å oppleve på Bolærne-øyene. Her kan du ta en forfriskende dukkert fra en av våre flotte sandstrender, teste volleyball-ferdighetene eller leie en kano og komme enda nærmere naturen. Kyststiene tar deg gjennom skog og blankskurte svaberg, og på høydragene får du en helt fantastisk utsikt over Oslofjorden og Skagerak. Les mer om hva du kan oppleve på Bolærne-øyene her.