Legg til i vår trygge havn

Kommer du med egen båt har vi flere plasser i gjestehavnen på Østre Bolæren. Her har vi det meste av fasilitetene du måtte trenge for et trygt og hyggelig opphold.

Velkommen til gjestehavnen på Østre Bolæren

Gjestehavnen på Østre Bolæren holder åpent som normalt.

I perioden 18. oktober 2021 og til og med 31. mars 2022 er havnegebyret i gjestehavnen på Østre Bolæren 70,– pr. døgn, uansett størrelse på båt. Det vil være tilgang på strøm ved bryggene hele vinteren. Det vil ikke være vann tilgjengelig ved bryggene i høst/vinter, etter 17. oktober 2021. Servicebygget vil også være stengt i perioden. Les mer her.

Kort om gjestehavnen

Vi har dessverre ingen mulighet for å holde av plasser i gjestehavnen.

Havnegebyr

I perioden 18. oktober 2021 og til og med 31. mars 2022 er havnegebyret i gjestehavnen på Østre Bolæren 70,– pr. døgn, uansett størrelse på båt. Les mer her.

Pr. døgn

  • Båt inntil 30 fot kr 275,–
  • Båt 31–40 fot kr 335,–
  • Båt 41–50 fot kr 475,–
  • Båt over 50 fot kr 610,–

Pris inkl. strøm, vann, internett og servicebygg med toaletter.

Havnegebyret betales i kiosken, i Kompasset Café og Restaurant, eller med Vipps (trykk på «Kjøp og betal» og søk opp «Østre Bolæren» eller nummer 247031). Vi går rundt med betalingsterminal ca. kl. 20:00. Har du ikke betalt havneavgiften ved innkreving, tilkommer et gebyr på kr 30.

Servicetilbud i gjestehavnen

Servicebygget på Østre Bolæren

Servicebygget på Østre Bolæren finner du like ved gjestehavnen og Kompasset Café og restaurant. Bygget er åpent for sesongen.

I servicebygget finnes det toaletter og dusjanlegg. En dusj koster 20 kroner. Automaten tar kun 20-kronemynten. Det er mulig å veksle i kiosken eller restauranten.

Internett

Det er gratis trådløst internett i gjestehavnen. Det trådløse nettet i gjestehavnen heter V-MAN Gjest. Se veiledning for tilkobling her

Jensesund gjestehavn på Vestre Bolæren

På Vestre Bolæren finnes det også en gjestehavn. Gjestehavnen ligger i sundet mellom Vestre- og Mellom Bolæren.

For at flest mulig skal få glede av øya, er båtplassene i Jensesund gjestehavn tilgjengelige for inntil tre døgn sammenhengende. Det er ikke havnegebyr på plassene i Jensesund gjestehavn.

Like ved gjestehavnen ligger Jensesund havnekro med alle rettigheter. Jensesund kan også tilby overnatting.

Webkamera

Følg med på vær og forhold i gjestehavna (både nord og syd) på Østre Bolæren via webkamera.

Søndre havn

Nordre havn