Legg til i vår trygge havn

Kommer du med egen båt har vi flere plasser i gjestehavnen på Østre Bolæren. Her har vi det meste av fasilitetene du måtte trenge for et trygt og hyggelig opphold.

Velkommen til gjestehavnen på Østre Bolæren

I perioden 18. oktober 2021 og til og med 31. mars 2022 er havnegebyret i gjestehavnen på Østre Bolæren 70 kroner pr. døgn, uansett størrelse på båt. Det vil være tilgang på strøm ved bryggene hele vinteren. Det vil ikke være vann tilgjengelig ved bryggene i høst/vinter, etter 17. oktober 2021. Servicebygget vil også være stengt i perioden. Les mer her.

Kort om gjestehavnen

Vi har dessverre ingen mulighet for å holde av plasser i gjestehavnen.

Havnegebyr

I perioden 18. oktober 2021 og til og med 31. mars 2022 er havnegebyret i gjestehavnen på Østre Bolæren 70 kroner pr. døgn, uansett størrelse på båt. Les mer her.

Pr. døgn

  • Båt inntil 30 fot kr 275
  • Båt 31–40 fot kr 335
  • Båt 41–50 fot kr 475
  • Båt over 50 fot kr 610

Pris inkl. strøm, vann, internett og servicebygg med toaletter.

Havnegebyret betales i kiosken, i Kompasset Café og Restaurant, eller med Vipps (trykk på «Kjøp og betal» og søk opp «Østre Bolæren» eller nummer 247031). Vi går rundt med betalingsterminal ca. kl. 20:00. Har du ikke betalt havneavgiften ved innkreving, tilkommer et gebyr på kr 30.

Servicetilbud i gjestehavnen

Servicebygget på Østre Bolæren

Servicebygget vil være stengt i perioden 18. oktober 2021 og til og med 31. mars 2022. Servicebygget på Østre Bolæren finner du like ved gjestehavnen og Kompasset Café og restaurant.

I servicebygget finnes det toaletter og dusjanlegg. En dusj koster 20 kroner. Automaten tar kun 20-kronemynten. Det er mulig å veksle i kiosken eller restauranten.

Internett

Det er gratis trådløst internett i gjestehavnen. Det trådløse nettet i gjestehavnen heter V-MAN Gjest. Se veiledning for tilkobling her

Jensesund gjestehavn på Vestre Bolæren

På Vestre Bolæren finnes det også en gjestehavn. Gjestehavnen ligger i sundet mellom Vestre- og Mellom Bolæren.

For at flest mulig skal få glede av øya, er båtplassene i Jensesund gjestehavn tilgjengelige for inntil tre døgn sammenhengende. Det er ikke havnegebyr på plassene i Jensesund gjestehavn.

Like ved gjestehavnen ligger Jensesund havnekro med alle rettigheter. Jensesund kan også tilby overnatting.

Webkamera

Følg med på vær og forhold i gjestehavna (både nord og syd) på Østre Bolæren via webkamera.

Søndre havn

Nordre havn