Nyt et deilig måltid i sola

Er du på Østre Bolæren trenger du ikke å dra hjem når du blir sulten. På øya finner du både kiosk og hyggelige Kompasset Café og restaurant.

To båter fra Fjordtaxi AS på sjøen. Foto.

Kompasset Café og restaurant

Ved gjestehavnen på Østre Bolæren ligger Kompasset Café og restaurant, som også har egen uteservering der du kan nyte et godt måltid i sol og sjøluft. Se våre menyer her.

Åpningstider
Restauranten er stengt for sesongen. Når åpningstidene for 2024 er klare, vil de bli publisert her.

Bordbestilling
Vi tar dessverre ikke imot bordbestilling på restauranten. Dersom dere er en gruppe på flere enn 15 personer, ønsker vi at dere tar kontakt med Alex før ankomst:

Alex Rossitto
Daglig leder Østre Bolæren
Tlf.: 40 91 05 09
E-post: alex.rossitto@faerder.kommune.no

Menyer

På sommeren anbefaler vi vår deilige Bolærens fiskesuppe eller en italiensk pizza fra pizzamenyen. Til barna har vi selvfølgelig en egen meny. Utenfor hovedsesong serverer vi enklere middagsretter.

Takeaway

Vil du spise pizza i båten, på brygga eller i teltet? Ikke noe problem! Alle våre pizzaer og de fleste av våre retter på à la carte-menyen kan bestilles som takeaway. Takeaway-mat bestilles i restauranten.

Bufféer

Menyen under er kun for grupper over 20 stk. og serveres kun på Naustet, Befalsmessa og den store restauranten. Serveres ikke på Kompasset Café og restaurant.

Åpningstider Kompasset

Restauranten er stengt for sesongen! Når åpningstidene for 2024 er klare, vil de bli publisert her.

Julebord på Østre Bolæren

Fredag 8. desember og lørdag 9. desember arrangerese det julebord på Østre Bolæren. Les mer om arrangementet her.

Kiosken

Kiosken på Østre Bolæren er stengt for sesongen. Våre åpningstider for 2024 vil bli publisert her. Ved havna har vi en egen kiosk. Her kan du få kjøpt kioskvarer og nystekte rundstykker til for eksempel frokosten i båten eller lunsjen på brygga.

Åpningstider kiosken

Kiosken er stengt for sesongen.

Arrangementer

Gjennom sommersesongen får vi besøk av flere flotte artister på restauranten – en opplevelse som er verdt å få med seg! Sammen med publikum skapes en helt unik stemning ute på Bolærne. Les mer om våre arrangementer.