Nyt et deilig måltid i sola

Er du på Østre Bolæren trenger du ikke å dra hjem når du blir sulten. På øya finner du både kiosk og hyggelige Kompasset Café og restaurant.

Bolærne-øyene

Kompasset Café og restaurant

Restuaranten er nå stengt for sesongen 2022. Vi gleder oss til å se dere igjen i sesongen 2023. Vi tilbyr overnatting gjennom vinteren og gjestehavnen er fortsatt åpen. 

Ved gjestehavnen på Østre Bolæren ligger Kompasset Café og restaurant, som også har egen uteservering der du kan nyte et godt måltid i sol og sjøluft.  Se våre menyer her.

Åpningstider
Våre åpningstider finner du her.

Bordbestilling
Vi tar dessverre ikke imot bordbestilling på restauranten. Dersom dere er en gruppe på flere enn 15 personer, ønsker vi at dere tar kontakt med Alex før ankomst:

Alex Rossitto
Daglig leder Østre Bolæren
Tlf.: 40 91 05 09
E-post: alex.rossitto@faerder.kommune.no

Menyer

På sommeren anbefaler vi vår deilige skalldyrbuffé, og til barna har vi selvfølgelig egen meny. Utenfor hovedsesong serverer vi enklere middagsretter.

  • A-la-carte meny (oppdatert meny er snart tilgjengelig)
  • Pizzameny (oppdatert meny er snart tilgjengelig)
  • Drikkemeny (oppdatert meny er snart tilgjengelig)

Bufféer

Menyen under er kun for grupper over 20 stk. og serveres kun på Naustet, Befalsmessa og store restaurant. Serveres ikke på Kompasset Café og restaurant.

Åpningstider Kompasset

Restuaranten er nå stengt for sesongen 2022. Vi gleder oss til å se dere igjen i sesongen 2023. Vi tilbyr overnatting gjennom vinteren og gjestehavnen er fortsatt åpen. 

Kiosken

Ved havna har vi en egen kiosk. Her kan du få kjøpt kioskvarer og nystekte rundstykker til for eksempel frokosten i båten eller lunsjen på brygga. Kiosken er nå stengt for sesongen 2022. Vi gleder oss til å se dere igjen i sesongen 2023.

Åpningstider kiosken

Kiosken er nå stengt for sesongen 2022.

Arrangementer

Gjennom sommersesongen får vi besøk av flere flotte artister på restauranten – en opplevelse som er verdt å få med seg! Sammen med publikum skapes en helt unik stemning ute på Bolærne. Les mer om våre arrangementer.