Aktuelle saker

Nyttig informasjon om Bolærne-øyene

Vi ønsker alle våre gjester velkommen til en ny og spennende sesong på Bolærne-øyene. Vi er klare til å gi dere en flott opplevelse, og for å gjøre planleggingen deres litt enklere, har vi nå oppdatert våre åpningstider for kiosken og restauranten. Restauranten åpner i påsken, og kiosken holder åpnet fra 1. mai.

Kompasset café og restaurant åpner i påsken

Vi åpner igjen i påsken 2024. Først dag vi holder åpent blir skjærtorsdag, 28. mars. Da er vi åpne fra kl. 17:00–20:00. Vi holder også åpent i hele påsken. Se våre åpningstider her.

Ved gjestehavnen på Østre Bolæren ligger Kompasset café og restaurant, som også har egen uteservering der du kan nyte et godt måltid i sol og sjøluft. 

Kompasset cafe og restaurant. Foto.
Kompasset café og restaurant

Kiosken åpner 1. mai

Ved havna på Østre Bolæren har vi en egen kiosk. Her kan du få kjøpt kioskvarer og nystekte rundstykker til for eksempel frokosten i båten eller lunsjen på brygga.

Kiosken åpner for sesongen 1. mai i år. Fra fredag 3. mai og til og med 23. juni, har kiosken åpnet hver helg. Se alle åpningstidene til kiosken her.

Utsikt fra Østre Bolæren. Foto.

Velkommen til vår gjestehavn

Gjestehavnen er åpen. Det er tilgjengelig strøm ved bryggene. Vannet til bryggene og servicebygget åpnes 2. april 2024, om temperaturen tillater det. Du kan lese mer om vår gjestehavn her.

Aktiviteter og naturopplevelser

I tillegg til våre serveringssteder har Østre Bolæren også et bredt utvalg av aktiviteter og naturopplevelser. Utforsk de vakre stiene, nyt solnedgangen fra stranden, eller delta i våre guidede turer. Det er alltid noe spennende å oppleve på Østre Bolæren.

Vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til Østre Bolæren i 2024-sesongen. Enten du kommer for å slappe av, utforske naturen eller nyte god mat og drikke, har vi alt du trenger for en perfekt øy-opplevelse.

Velkommen til Bolærne-øyene!