Aktuelle saker

Nyttig informasjon om Bolærne-øyene

Torsdag 15. april gjenåpnet gjestehavnen på Østre Bolæren som normalt, etter at den lokale forskriften som regulerte gjestehavner i kommunen (til og med 14. april) ikke ble forlenget.

Tilbud i gjestehavnen

Det betyr at man nå kan overnatte i gjestehavna som normalt. Det vil også være strøm og vann ved bryggene, servicebygget vil være åpent, men dusjene er foreløpig dessverre stengt pga. vedlikehold.

Havnegebyr

Fra og med torsdag 15. april gjelder ordinært havnegebyr i gjestehavnen. Havnegebyret inkluderer strøm, vann, internett og servicebygg med toaletter.

Havnegebyr per døgn

  • Båt inntil 30 fot kr 275,–
  • Båt 31–40 fot kr 335,–
  • Båt 41–50 fot kr 475,–
  • Båt over 50 fot kr 610,–

Les mer om gjestehavnen på Østre Bolæren her

Mat og drikke på Østre Bolæren

Kompasset Café og restaurant holder åpent i helgene. Klikk her for åpningstider. Det er innført nasjonalt skjenkestopp kl. 24:00 for alle som har skjenkebevilling. Kiosken holder foreløpig stengt, men is kan kjøpes fra Kompasset.

Pizza. Foto.
Pizza fra Kompasset

Aktiviteter

Selv om badevannet fortsatt er kaldt, er det mye spennende man kan gjøre på Bolærne-øyene. På denne siden har vi samlet en oversikt over aktiviteter.

Padlehuk på Østre Bolæren. Foto.
På Østre Bolæren er det mange fine turmuligheter. Hva med en tur på nordspissen av øya, der disse padlehukene står oppført?

Smittevern

Velkommen til Østre Bolæren!